Puncte de fidelitate

Punctele de fidelitate sunt oferite bonus clientilor Dream Sport.ro la fiecare produs achizitionat, ca modalitate de recompensare a fidelitatii lor.

Informatii generale:

Fiecare produs beneficiaza de un anumit numar de puncte oferite bonus, care se vor adauga in contul dvs. de client in momentul achizitionarii produsului.

In orice moment puteti vizualiza in contul dvs. nmarul de puncte disponibile, cat si numarul de puncte obtinute la fiecare comanda plasata, facand click pe nr de puncte afisat in meniul dvs de client.

Imediat ce aveti in cont puncte in valoare de minim 1 RON (100 puncte), le veti putea folosi pentru a beneficia de reduceri de pret atunci cand plasati o noua comanda in site.

Detalii si regulament folosire:

Valoarea unui punct de fidelitate este de 0.01 RON (ex. 100 puncte = 1RON).

Valabilitatea punctelor de fidelitate aferente unei comenzi este de 9 luni din momentul procesarii comenzii.

Pentru a putea folosi Punctele de fidelitate este necesar ca in contul dvs. sa aveti puncte in valoare de minim 1 RON (100 puncte).

Pentru a putea folosi Punctele bonus intr-o comanda, aceasta trebuie sa fie in valoare de minim 50 RON.

Nu este obligatoriu sa folositi toate punctele din cont pentru a obtine discount la o comanda, avand posibilitatea de a folosi exact numarul de puncte dorit de dvs. (care sa echivaleze cu o suma intreaga, fara zecimale).

Punctele aferente unei comenzi vor intra in contul dvs. doar in momentul in care suma achitata pentru aceasta comanda intra in contul nostru (7-14 zile lucratoare pentru comenzile on line achitate ramburs).

In cazul comenzilor cu plata ramburs, punctele aferente acestora vor fi afisate in detaliile contului dvs. dar nu vor putea fi folosite, fiind cu stare "In asteptare". Acestea vor deveni active in momentul in care suma aferenta comenzii intra in contul nostru.

Daca anulati o comanda in care ati folosit puncte de fidelitate, acestea va vor fi returnate in cont.

Punctele folosite pentru a obtine discount din valoarea unei comenzi sunt considerate consumate in momentul in care achitati factura aferenta acesteia.

Daca anulati o comanda, punctele pe care urma sa le primiti in baza acesteia vor fi de asemenea anulate.

Punctele se pot acorda numai persoanelor care au creat cont valid de client in site.

Punctele nu pot fi transferate dintr-un cont de client in altul.

Punctele nu pot fi preschimbate in bani.

* Exista posibilitatea ca la achizitionarea produselor aflate in promotii sau pachete speciale, deoarece acestea beneficiaza deja de anumite reduceri de pret, sa nu fie alocate puncte de fidelitate.

** Dream Sport.ro isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul si modul de acordare si folosire al punctelor bonus, fara o avertizare prealabila.